I skolan

Sitter i skolan med Ardita och Elin för tillfället. Vi väntar på att den otroligt roliga matten ska börja. Hörs, hääj!

Äntligen är dagen här!

Den underbara dansen börjar idag! Så ljuvligt :D Har väntat hela lovet på att få åka till qltan och skaka av mig alla känslor, glömma allt och försvinna in i dansen i två timmar. Idag är det äntligen dags! Ska dessutom få träffa två brudar jag har saknat som bara den! Den här terminen kommer bli fet! Det känner jag på mig.
Bilden är tagen av min fina vän Debbie! Så dutti :*

Förebild!

Elena måste ju verkligen vara den snyggaste kvinnan på jorden! Till och med före Megan Fox.

Before I die

Boken jag läser

Som jag skrev igår så skulle jag börja läsa igen. Jag bad mamma följa med mig ner i källaren och leta på någon bra bok, eftersom hon läst alla där nere. Vi hittade 3 stycken(av jag vet inte hur många). En av dom tre böckerna var en av Sidney Sheldon's romaner Marys chans.
Jag började läsa den direkt och maygaaad! Helt inne i den nu fast jag bara läst 20 sidor. Tycker ni borde läsa den!

Ny dag, nya tag!

Råkade just av någon anledning klicka på fel knapp så allt som jag hade skrivit togs bort.. Orka!
Ni får fler updaterare under dagen. Men för tillfället kan jag väl skriva att jag fortfarande är sjuk, så det där träningsschemat får tyvärr vänta några dagar till, för säkerthetsskull. Saknar det där när mina kompisar kallade mig för robot eftersom jag ALDRIG vad sjuk, inte ens förkyld. Vad hände med det immunförsvaret liksom?
Klockan börjar ticka iväg och om ungefär 20 minuter ska jag gå mot bussen. Lär vara ute i god tid eftersom det är fullt med snö och jag lär antagligen råka ut för en hel del vurpor(om jag känner mig själv rätt).
Hoppas ni alla har en bra dag! :-)

Kommer ihåg den här bilden, vi var skit taggade på Rihanna, eller ja, mest jag. Men tji fick vi!

Söndag

och där åkte pojkvännen hem igen, hatar att lämna honom. Seperationsångesten är så himla stor..
Men i alla fall, nu då? Jag har faktiskt lite plugg som måste göras och jag ska även plocka fram och göra klart allt inför imorgon så jag slipper gå upp tidigare än 6.

Men efter det lär jag antagligen lägga mig i sängen med en kopp te och en bok, satt och tänkte idag och jag kom på att jag ska nog börja läsa igen. Det är faktiskt en väldigt bra avkoppling och det är ju bättre de än att sitta med en dator i knät.

Idag blev jag klar med mitt träningsschemat också, gjorde även matschema men inte på specifika maträtter under dagen utan mer när jag ska äta och vad jag ska äta, te x frukost, i skolan och mellanmålen. Jag och Tony satt och klurade på varsinna scheman och nu ska vi peppa varandra till tusen!

Lite morgon mys innan tåget

lite mysigt är det väl att vara uppe såhär tidigt och dricka te i mörker, tycker jag i alla fall :-)
Tränade inte på gymmet igår eftersom vi hade träning på ett gym kallat "Må Bättre" i Falun. Vi hade styrka i hela kroppen. Hade jätte ont i kroppen när vi gick därifrån (skön ont, om ni förstår?). Så då kanske ni förstår också att jag har träningsvärk i hela kroppen idag.
Känner mig dessutom sjuk, halsmandlarna har svullnat och näsan bara rinner. Så nå bodypump idag blir det inte tyvärr. Men nästa vecka så!
Ha en fortsatt bra dag så kanske vi hörs i skolan och när jag kommit hem :-)

Tur att jag har en pojke här hemma som pussas med mig och håller mig sällskap, så jag slipper känna mig ensam medans min andra sitter i Bålsta.

-3.3°C UTE!?

Jag kommer dö... Svinkallt ju!
Idag blir det att plugga klart det sista på alla läxor och skicka in dem så man slipper dra ut på det. Ska dessutom ikväll på något som heter ben och rumpa 30 minuter, ska bli intressant och se om det är bra o dessutom kul!
Fast nu ska jag klä på mig tonnvis med kläder och bege mig mot bussen i det här kalla vädret, och hala för den delen..
God morgon föresten! :D

God kväller!

Har precis käkat god kvällsmat som pappa gjort, hade hellre lagt mig och sovit tidigare men magen var tom. Nu är jag mätt och ska precis slå på en film med Justin Timberlake och hon från filmen "dumpad", såg en bit på tåget och den verkade helt toppen!
Vi får höras imorgon eftersom jag är dötrött just nu. Puss :-)

Min lördag

Men nu är det slut med det!
Redan klar med engelskan, bara småsaker kvar. Så nu belönar jag mig själv med film! God natt på er :-*

Mr.Löthmans sätt att ge en komplimang

Tony: Dina ögon glänser!
Jag: Jaa, jag gråter inte i alla fall.
Tony: Nej jag menar, jag tycker dem är vackra. Glänser, typ som diamanter, dom är typ vackra.

Hahah! Mitt hjärta. Dina ögon glänser också, typ som diamanter :-)

Lördag och solen skiner

Vaknade tidigt imorse och tog en långtur med hundarna, så mysigt med en skinande sol som träffar en rakt i ansiktet. Vill ha vår nu!
I alla fall så blev jag precis klar med det sista på mitt rum som inte mamma gjorde igår. Riktigt skönt! Nu ska jag återhämta mig lite innan jag drar ut med ena hunden på en långpromenad igen. Sen ikväll ska jag köpa vindruvor och plugga i min ensamhet. Hinner jag klart i tid så ska jag slå på en film eller spela Maffia II, men det får vi se. Är så trött så tänker verkligen slöa idag. Imorgon med, utom när jag drar till gymmet på ett pass spinning. Längtar!
Min utsikt just nu:
Håller på att spar ut mina ögonbryn, därför ser de ut som de gör just nu. Ska vänta 1-2månader till innan jag fixar dom så som jag vill ha dom. Jätte irriterande att inte få noppa dom kan jag säga.. Kliar i fingrarna nu verkligen!

Snart nana time

Hur glad tror ni jag blev när jag kom hem och det första jag ser när jag kliver in på mitt rum är en bäddad säng, rent golv och undan plockat. Ungefär SÅHÄÄR glad! Jag har världens bästa mamma♥ Vet ärligt inte vad jag skulle gjort utan henne. Jag har ju berättat för er att jag varit stressad osv. Mycket av det berodde på att min rum var en total oreda, jag kunde inte slappna av där inne och mitt rum är min fristad. Stället där jag kan krasha när jag är utmattad, gråta ut när allt känns fel, skratta sönder åt meningslösa saker som jag utsätter mig själv för och så vidare. Kanske låter lite väl som en big deal, men jag är oftast inte på något annat ställe än mitt rum. Trivs där inne, då vill jag vara där! :-) Så nu har jag en sak mindre att känna mig stressad över och det är jätte skönt!
Blir en gym paus imorgon också, ska ta en powerwalk på morgonen med mamma istället. Sen spenderar jag resten av dagen med lite pluggande och The Hills kollande. Men nu kallar sängen på mig så vi får höras mer imorgon! Kram på er :-)
Detta har varit min sysselsättning under dagen, är på nummer 41 nu och jag laddade hem det här spelet imorse. Nörd, I know! Haha

Sorry baby

Men en annan har fått mitt hjärta för ikväll! En jag älskar att spendera mycket tid med och som betyder alldeles för mycket för mig!
eeeller inte.. hatar att plugga.

Äntligen fredag

God morgon på er!
Ännu en fredag, väldigt skönt faktiskt. Ska bara spendera min helg i sängen med min dator och plugga. Förutom när jag ska till gymmet då. Har varit så stressad och haft sån huvudvärk senaste tiden, har knappt kunnat slappna av för att det känns som att jag har 1000 saker jag måste göra. Men vad? Har knappt sovit heller så det är väl därifrån min huvudvärk kommer ifrån. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka!
Idag har vi prov i styling, lockar med locktång och volymföning. Kommer gå super! Får se dock om jag orkar skriva senare hur det gick, lär nog plugga och sedan sova väldigt tidigt ikväll.
Men vi hörs när vi hörs! :-)
Från senast min idjut var här. Snart har vi två år, dagen innan jag blir 18. Gud så jag längtar! :-)

Ny design - gratisdesign

Dock tog jag en gratisdesign för att jag varken har tiden eller orken till att fixa en egen, men den här var ju fin så den duger!:)
Har just nu rast, snart börjar vi engelskan. Vi har eget arbete och jag ska försöka göra klart en engelska uppgift på 2 timmar och 20 minuter. Ska nog gå om jag inte är så distraherad av allt annat. Är dock väldigt trött fast jag gick och la mig tidigt igår. Men får se på den ljusa sidan, det är snart helg!:)
Bild från i sommras :)

Det börjar ta sig

Några av alla mina 100 nyårslöften var att sköta min träning bättre, inge godis på hela året och att rensa bort allt gammalt ut ur mitt liv och se framåt, tänka positivt! Det har gått jätte bra med alla löften hittils. Godiset har gått bättre än vad jag trott! Äter istället popcorn eller grönsaker med dipp på helgerna. Mycket godare!

Har dessutom nu under kvällen tagit andra steget i att rensa bort allt gammalt ur mitt liv, jag har rensat mina vänner på facebook. Tog bort dem som jag inte känner eller bara inte vill ha som mina vänner. Då kanske ni undrar vad första steget var, jo det var att skaffa mer skinn på näsan och våga säga ifrån. Det har också gått bra! Man vinner mer på att vara ärlig och att inte låta andra kliva över en.
Nu ska jag faktiskt sova och imorgon är det en gymfri dag! Men ska nog göra nå övningar här hemma. Men penseltvätt, städning av rum och plugga står först på listan!
Godnatt!:-)
Jag och Mr.Suris, försöker härma hans pose. Lyckas jag?

Stilanalys

Håller just nu på med stilanalys i skolan. Vi ska klippa ihop olika outfits som är anpassade till alla de olika kroppsformerna, de stilarna vi ska hitta är bla. fashion, goth, romantisk, sport osv. Faktiskt så tycker jag det är riktigt roligt! Älskar att klippa och klistra ihop olika outfits!:)
En av klänningarna som jag valde till min romantiska stil :)

God morgon!

Vaknade vid 5 ungefär, ska ta tåget till skolan som går om 30 minuter. Jag är inte så trött som jag trodde jag skulle vara, men tur det, har inte så stor lust att se ut som en zombie idag.
Efter skolan åker jag direkt till gymmet på spinning! Ska bli skönt, var längesen nu och spinning är så kul! Har ni inte testat så måste ni faktiskt göra det!
Nu ska jag göra mackor till min mor och ge katten medicin medans hon går ut med hundarna så hon hinner köra mig till tåget innan hon börjar jobba. Men jag skriver nog mer senare när jag får tid! :) Kram

Steg för steg nagellack

Det man kan börja med är att "rulla" flaskan mellan händerna, alltså man ska inte SKAKA den! Gör man det bildas det bubblor i lacket vilker gör att det torkar och blir väldigt segt.
Färgen blandas exakt lika bra när man rullar den (fast bättre).



Efter mycket velande så bestämde jag mig för att köra på lila, eftersom det är vinter osv.

Produkterna jag använde mig av.


Liten (icke) snygg bild på före!



Jag filar alltid mina naglar till den form jag vill ha dem när jag ska måla dem. Men det gör man som man vill!



Börja alltid med ett baslack, tunt lager. Just för att det blir lättare att ta bort lacket när du inte vill ha det mer och det skyddar din nagel mot att bli missfärgad. Mitt baslack är ifrån depend.



När du målar nageln ska man lämna 1-2mm vid nagelbanden av den naturliga nageln. Gör man inte det kan nagelbanden bli kladdiga. Lite svårt i början, men man lär sig! Övning ger färdighet.
Jag målar alltid med 3 streck, börjar alltid imitten. Jag tycker det är lättast! Varför man gör bara 3 är för att det blir mer jämnt och det ska faktiskt räcka med 3. Jag målar alltid två lager av mitt nagellack, fast de kan variera hur stark färgen är.



När jag målat på ett lager av nagellacket. Det är mörklila så där förstår ni varför jag målar två gånger.


Om man vill ha en matt look!
Så kan man använda en fil och fila på nagellacket med den fina sidan. Skit snyggt!
Dock gjorde inte jag det nu då jag ville ha lacket glansigt.



När man är klar ska man alltid använda ett topplack om man vill att det ska hålla länge.


Klart! Glömde ta en efter bild men ni kan se lite på bilden med filen på hur det ser ut när det är klart.

INNA - Club rocker

Målar naglarna

Kommer komma upp senare när jag orkar, stegvis för hur man egentligen borde måla naglarna. Det innehåller några punkter, så why not? Lyssnar på Maroon 5 också, knaaaarkar Misery. Avgudar den låten!
När jag är klar ska jag göra redo allt inför imorgon sen träna lite till, kanske en promenad? Men det får vi se!
Bild från idag i skolan på mig och min fina vän Ida :)

Träningsschema och skuuula

Sitter och pysslar med ett träningsschema just nu, måste ju ta gymmet på allvar och börja gymma oftare än vad jag gjort. På ett år har jag tränat 53 gånger på gymmet, det är riktigt dålig. Men när jag väl gymmat har det blivit 2 timmar. Men ändå, fast jag har ju tagit powerwalks ute nästan varje dag så helt träningsfri har jag inte varit! Skulle jag inte kunna vara, skulle klättra på väggarna tillslut.
Vi har nyss haft material och miljö i skolan och nu ska vi ha idrott. Teori tror jag ^^
Vi får höras mer efter skolan, fast jag ska först till gymmet. Men efter det så!
Ida hälsar också till er! Hahah
Gammal frisyr som lilla jag gjort. Loopar, inte så svårt som det verkar faktiskt! Kanske ska göra en video på frisyrer någon gång? Det får jag fundera på!

Dagens. Lite slappt.

Idag bär det av mot storstaden!

Inte riktigt kanske, men nästan! :D

Jag ångrar mig..

angående förra inlägget att det skulle vara värt det. Hell no, har bara sovit 1 timme inatt. Mår illa och känner på mig att den här dagen kommer bli hemsk.
Jag ångrar allt alkoholhaltigt jag drack igår! ALDRIG MER! Ska bli nykterist, I swear

2012!

We're gonna party like, like it's the end of the world!

Fy fa fan... Jag kommer må så dåligt imon. men det var det värt. Gott nyttår!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!